SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

* verplichte velden

Clarisonic Pedi

Voeten, maak kennis met de sonische behandeling.

DE SONISCHE METHODE DIE UW VOETEN TRANSFORMEERT.

Een precieze methode die de voeten glad en ‘sandaalklaar’ maakt. Het Pedi-systeem werd speciaal ontwikkeld om ruwe, droge hielen en tenen glad en zacht te maken en om de huid te hydrateren. Het is de ultieme routine voor voetverzorging thuis en voor het onderhoud van een professionele pedicure.

ZICHTBAAR RESULTAAT

10X zachtere voeten dan na een manuele scrub*


91% van de vrouwen zegt jongere voeten te hebben**


80% van de vrouwen heeft meer zelfvertrouwen blootsvoets**

 

Deze kit bestaat uit de Clariosnic Pedi, de scrub Pedi-Scrub, de verzachtende balsem PEDI-BASEM, het serum PEDI-BOOST, de verzachtende schijk borstelkop en de gladmakende exfoliërende borstelkop . Dit apparaat is niet compatibel met onze bestaande borstelkoppen voor het gezicht.

 

CLARISONIC PEDI

Het apparaat kan enkel gebruikt worden met de gladmakende Pedi-borstelkop nat/droog en de verzachtende schijf. In slechts enkele minuten per dag transformeert het ruwe en droge hielen en tenen.

 


Kenmerken

Twee snelheden (laag, normal)

Verstelbare T-Timer

Twe jaar Garantie


Oplaadbaar · Waterdicht · Gefabriceerd in USA

 


PEDI VERZACHTENDE SCHIJF

Til uw voetverzorging naar een hoger niveau. Deze sonische verzachtende schijf, speciaal ontworpen om de ruwe huid van de voeten gladder en zachter te maken, pakt samen met het Pedi-apparaat de oorzaken van droge en ruwe hielen en tenen aan. De metalen schijf met specifieke textuur werd ontwikkeld om in synergie te werken met de sonische technologie zodat ruwe en droge plekken verdwijnen zonder dat de gezondheid van de huid van de voeten geschaad wordt.

 


PEDI NAT / DROOG EXFOLIËRENDE BORSTELKOP

Een combinatie van korte stijve haartjes en langere flexibele haartjes zorgt voor een doeltreffende scrub en maakt droge, beschadigde voeten weer glad. De combinatie van haartjes werd bestudeerd om de Pedi-scrub optimaal en egaal te verspreiden en de huid diepgaand te exfoliëren.

 


PEDI-BUFF

SCRUB VOOR ZACHTERE VOETEN EXFOLIËREND

Deze krachtige reinigende scrub voor dagelijks gebruik bevat een drievoudig actieve exfoliërende mix van melkzuur, abrikozenpitten en een fruitcomplex om de ruwe en dode huid op te lossen en de huidtextuur te verfijnen.

 


PEDI-BALM

VERZACHTENDE BALSEM VOOR DE VOETEN ZACHT ALS BOTER

Deze niet-vette en niet-kleverige hydraterende balsem voor dagelijks gebruik bevat een zachte mix van galamboter, honing en abrikozenolie om de voeten te verzachten, te hydrateren en te beschermen. Droge en ruwe voeten worden zacht, soepel en ‘sandaalklaar’.

 


PEDI-BOOST

VERNIEUWENDE PEELING VOOR DE VOETEN DOORGEDREVEN VOORDELEN

Deze peeling voor de voeten die tweemaal per week gebruikt mag worden, werd speciaal ontwikkeld om de huid te scrubben en te vernieuwen zonder harde partikels. Hij combineert melkzuur en glycolzuur om dode huidcellen los te maken en te verwijderen.

 


INHOUD VAN HET SYSTEEM

  • CLARISONIC PEDI

  • PEDI VERZACHTENDE SCHIJF

  • PEDI NAT / DROOG EXFOLIËRENDE BORSTELKOP

  • PEDI-BUFF

  • PEDI-BALM

  • PEDI-BOOST

  • Batterijoplader pLink® voor universeel voltage

 


Deze kit bestaat uit de scrub Pedi-Scrub, de verzachtende balsem PEDI-BASEM en de gladmakende exfoliërende borstelkop . Dit apparaat is niet compatibel met onze bestaande borstelkoppen voor het gezicht. De PEDI opzetstukken kunnen ook niet gebruikt worden op de gezichtsreinigingsborstels (MIA 2, ARIA, PLUS) daar de motor en batterij niet krachtig genoeg zijn en schade zouden kunnen oplopen.

 


* Mechanische test bij 34 proefpersonen die de aanbevolen Pedi-routine 4 weken lang gebruikten.
**Zelfevaluatie door 55 vrouwen na 2 en 4 weken gebruik..


HUIDVERZORGING HERDEFINIËREN MET DE GEPATENTEERDE SONISCHE TECHNOLOGIE

Wat Clarisonic zo uniek maakt is de gepatenteerde sonische micromassage technologie. Het werkt als volgt: Het borsteltje zelf draait niet rond, maar maakt 300 oscillerende bewegingen per seconde – dat wil zeggen, 300 heen-en-weergaande microbewegingen, een beweging die voor het blote oog bijna onzichtbaar is.

Mooie transformatie van uw voeten.

LaaD het Clarisonic-handvat gedurende 24 uur op vóór het eeste gebruik


WeKeliJKSe RoUtine: gebruiksvriendelijk, gemakkelijk vol te houden

dageliJKS

Gladmaken: begin de transformatie van de voeten met het scrubben van hardnekkig vuil en het gladmaken van de droge, ruwe huid met de exfoliërende borstelkop en de Pedi-scrub. Hydrateren: ga verder met de Pedi-balsem om de voeten te hydrateren en de zachtere voeten te beschermen.


tWee KeeR PeR WeeK

Gladmaken: gebruik de gladmakende schijf Pedi op droge voeten voor de dagelijkse scrub en breng dan de Pedi-Boost aan voor een totale vernieuwing van de voeten en een nog zachtere huid. Eindig met de Pedi-Balsem.
tiP: Je Kan de gladMaKende BoRStelKoP vooR een Snelle Behandeling ooK dRoog geBRUiKen.


Vervanging van uw borstelkop

Vervang uw borstelkop om de drie maanden voor een optimaal resultaat.

  • Om de borstelkop te vervangen: 1) Neem de borstelkop stevig vast, druk hem in, en draai tegen de klok in. 2) Trek de borstelkop uit het handvat.
  • Om de borstelkop vast te maken: Druk hem in, en draai de kop met de klok mee tot hij op zijn plaats zit. Verzeker er u van dat u een klik hoort.

TIP: Gebruik het deksel van de borstelkop om de kop met een eenvoudige draai te verwijderen en opnieuw te monteren.