SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

* verplichte velden

Banner_the-sonic-concept

Clarisonic services

Maak kennis met het bedrijf achter uw favoriete huidverzorgingsproducten.

Onze missie is eenvoudig: het ontwerpen en op de markt brengen van technisch vooruitstrevende en klinisch geteste producten die een duidelijk verschil maken in de huidverzorging.

In 2001 werd Clarisonic opgericht door een team van wetenschappers en ingenieurs in Seattle aan de westkust van Amerika. De onderneming koppelde haar eigen technologie aan een innoverende visie op de transformatie van de huid.

Drie jaar en méér dan 40 patenten later werd het Klassieke Reinigingssysteem van Clarisonic gelanceerd in 2004. Sindsdien is Clarisonic blijven groeien en innoveren, door nieuwe ideeën in het leven te roepen zoals een aantal Sonic Reinigingsborstels, het Clarisonic Opal® Sonic Infusiesysteem en andere doelgerichte behandelingen. Vandaag heeft Clarisonic die oorspronkelijke visie overtroffen en een revolutie teweeggebracht in de industrie van de huidverzorging.

De belofte van Clarisonic: wij beloven uw huid te transformeren. Sterker nog: we garanderen dit!

We hebben een passie voor het vervaardigen van hoge kwaliteitsproducten die ongekende resultaten leveren. We garanderen u dat elk van onze producten wetenschappelijk getest is en onmiddellijk voldoening kan schenken op zowel korte als langere termijn.

Tegenwoordig bevinden het hoofdkantoor en de productie-installaties van Clarisonic zich in Redmond, vlakbij Seattle. Clarisonic is trots op zijn samenwerking met huidartsen, dermatologen, detailhandelaars van luxeproducten en hoogwaardige kuuroorden.